Můj miláčku xD
Anotace: xD tak se posmějte xD taká malá pohádková xD
Můj miláčku...x)
Ty jsi moje rakovina
můj úžasný nitráčku
není lepší nemoc žádná jiná...
Miluju tě a budu stále
ještě že se léčit nedáš
jsi štěstí moje nenadélé
a rovnou srdce hledáš
najdeš ho a zasáhneš
nikam jinam nepůjdeš
jsi jen moje rakovina
a nakonec mne zabíješ
a budeš toho litovat
ale co je na tom
i po smrti
budu tě milovat...
Přečteno 485x
Tipy 1
Poslední tipující: Vodoměrka
Komentáře (2)
Komentujících (2)