Spal
Anotace: ...a spí navždy..
Paprsek světla
když venku se šeří
utíká pokojem dál a dál
a já se dívám...
škvírou těch dveří...
Ty spíš...
A čas?
Jako by stál...
Já vcházím beze slov..
a tiše...
do jednoho z posledních dnů...
do dnů...
kdy láska ještě dýše...
Já vcházím tiše do tvých snů.
Jak uléhám...
tak ležérně...
své tělo k tvému...tisknu...
neprávem čekám důvěrně...
kdy probudíš se ze snu...?
A ty spíš................
Komentáře (0)