Vůně odpoledne
vůně tvého předloktí
slunce roztříštěné v listech
hebká vzpomínka
v modré stočené do klubíčka
nikam naspěch
prolnutá dvě trička
v profilu tvé kůže
strávené odpoledne
slunce tiše bledne
ve stopách prstokladu
na sedadle vzadu
kde se všechno může
nevyřčeno
mnoho doteků
v teple odpoledne
tvarem tvých úst
zůstáváš otisknut
v mapách mého bloudění
ohlížím se přes rameno
držíš mne za ruku
vše je dovoleno
Přečteno 410x
Tipy 45
Poslední tipující: Raduzk, Holis, NikitaNikaT., Jana M., Churry, Bíša, STIMPRE, zenge, Actafool, Iva Borecká, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)