.
k tvý duze
iluze mý nedoletí
nedoplavou hlavou
jaká je ti dnes barva?
mám řvát a nebo balit chlapy?
na kanapi nebo u tyče?
paklíče v srdci zalomené
zapomenem?
i lu ze
je mi tuze vzdálená
a nemám ramena pod celou oblohu
do rohu vsazená panenka...?
stařena! bez stařečka
svatební vlečka dokreslí iluzi
z(a)tracená skleněnka
zamr(a)zí
.
jojo iluze
ta potvůrka mámivá
fata morgána
za zvláštních podmínek tak pravdivá
21.05.2009 22:31:00 | Lady L
Ty seš kouzelnice rýmů a dovedeš napěchovat báseň tak, že její povrch je nic proti objemu. Troufnu si říct, že v poezii porušuješ fyzikální zákony.
19.05.2009 20:59:00 | René Vulkán
třeba tady, sophinko :o)
http://www.studentskemestecko.cz/rubriky/kulicky.jpg
14.05.2009 12:08:00 | hanele m.
tak u tyče Hmm... to vypadá na místní hasičský spolek...:o)
tož skleněnka je fuč ale bude další k.o.u.l.e. že?
13.05.2009 23:55:00 | jedam