Zmatek
Anotace: Zde se snažím ukázat své dvě stránky. Něco jako anděl a ďábel. Tady jsem ukázal své smutné srdce a silný rozum, který se snaží být optimistický.
Sbírka:
Koho nejvíc milujem?
1. hlas
V hlavě mám zmatek, nevím co s tím,
je mi strašně krásně, toť vše co vím,
ona nic neví a já se hezky trápím,
když cítím její pach, láska mě schvátí.
2. hlas
Drž se velký myšáku, tvůj pán přijde brzy,
zahltí tě láskou, poctí svou krví.
Teďka nic nejsi a dlouho nic nebudeš,
dávej si pozor, ať její lásku nabudeš!
Komentáře (0)