Večerní
Anotace: jen taková kratka
Zahraj mi ještě tu píseň mojí,
naposled přijmu tě pod obojí.
Zavři už oči a poslouchej tiše,
budu ti krásně lhát, říkat jen klišé.
Tak jestli chceš, než slunce vyjde,
budu spát u tebe a ne jinde.
A do té chvíle, než rozední se,
budu jen tvoje, ..polepším se.
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)