Mám doma anděla?
Anotace: ... nooo,zas tak vzorný není :-)
Snažím se chytit pod víčka
obrázek mého mazlíčka,
mám o něm jen sny bláhové,
ve mně se perou ďáblové.
On je můj anděl na neděli,
ostatní dávno odletěli,
jen jeho srdce cestu klestí,
pomáhá duši od bolesti.
Snívám si pohádku o Ráji,
on si svou pravdu obhájí,
vždyť není třeba k nebi létat
na zemi ráj se snaží splétat.
Čerty mi z očí vyhání,
celou noc až do svítání,
rohatým nikdy nedovolí,
podepsat krví smlouvu mojí.
Přečteno 464x
Tipy 29
Poslední tipující: vodnař, Romana Šamanka Ladyloba, kuskus pruhovaná, NikitaNikaT., Kapka, Skalsky Pavel, strašidýlko-střapatý, labuť, Jarka, WAYWARD, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)