Čím jsi mi?
Jsem šťastná, věrný příteli,
ač slasti v duši potemněly.
Jsi mojí cestou na věčnost,
v mém srdci nejmilejší host.
Jsem ženou, snad sis toho všim,
a ráda bych ti byla vším.
Že miluji Tě, dobře víš,
a věřím, že to samé ke mně pocítíš.
Vědět tak, co Ti ještě brání,
být se mnou od teď do skonání.
Vím, nejsem žádná světice,
a ani svitem hvězd, měsíce.
Však povím Ti: jsi mým osudem,
rozhoupej se dřív, než už tu nebudem.
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., bejbyyyy, labuť, Bíša, 6thSun
Komentáře (2)
Komentujících (2)