Teplem pohlazení
Anotace: Graveworm Ceremonial Requiem
šumí mi v uších
praskot tvých vlasů
a oranžová
spolkl jsi slunce
zakázal vstup času
místo horka nova
na špičkách
saháš po hodinách
zníš tichem
mezi řádky
vlníš se modře
v temnotách
přibýváš v touze
dávat -
to je strach
letíš
rozložen na části
spoután
objetím
v hlubinách
bílé světlo
na víčka
sedá prach
Přečteno 522x
Tipy 48
Poslední tipující: Raduzk, Holis, NikitaNikaT., Jana M., fab four, Churry, Actafool, STIMPRE, Netty de Touvenell, janewe, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)