ÚSTA
Anotace: ..................
Sbírka:
TAK
Ústa mocnou sílu mají,
líbají lžou, proklínají....
Umí dávat brát i škodit,
umí laskat svádět hladit...
Umí obléct hezké šaty,
umí svlékat svými rety...
V proudu slov jsou vše a nic,
medem sladkým, hrou bez hranic..
Jejich pokrm božská mana,
nebo hořkost poznání,
rudou tuží zobrazena,
v našem světě líbání...
Je to místo kde tě vídám,
chycen v sít tvých úsměvů,
je tam anděl o němž snívám,
v nádheře a nápěvu...
Že jsi důkaz přítomnosti,
ústa právě téhle chvíle,
co tu píši v podrobnosti,
že jsi odraz v božím díle...
Přečteno 695x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Koza, JED, Prokešová, Mraveneček, Xindy, efeeez, Quigleika, Agniezka, Emira, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)