Těpic
Anotace: ..prostě za to nestál..
Nemůžeš spát a nemůžeš jíst?
Nechci eSeMeSky tvoje číst.
Prý jsi nechtěl,samé kdyby.
Prázdná slova,plané sliby.
Z vlastních chyb ty druhé viníš.
..slovo LÁSKA
..v křivé hubě své jen špiníš.
Chtěl si mě a chtěls jich víc.
Tak jdi někam!...a těpic!!
Přečteno 341x
Tipy 11
Poslední tipující: divoska_jaja, Sleepwalker, BARBYE, Katlen, Bean, Kristýnka15
Komentáře (3)
Komentujících (3)