Do Tebe
Čekám tedy na zápraží
až mne odneseš
zabalený v ranci
jak kotě schoulený
mžourám skrz dírku
jak přicházíš
jak den se promění
jak tě miluje
chůzi, dech a parfém
zatáhneš mne do sebe
doslova
jak embryo naslouchám
tlukotu srdce
když vtékám do tvých žil
jak kus ledu vstřebávám teplo
a roztávám.
Přečteno 677x
Tipy 6
Poslední tipující: Sýkorka07, ego_nothing, ziriant, kikis, Draconian, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)