Nej
Nej
Nejkrásnější, to nejkrásnější probuzení,
je tam nahoře u nebe.
Nejněžnější, to nejněžnější pohlazení
je jedině od tebe.
Nejsladší jsi, když se směješ a
nejmilejší, když si hraješ.
Jsi zkrátka úžasná a
sama budeš nešťastná...
Proto tě mám hrozně rád a
nechtěl bych ti nikdy lhát..
RŽ
Přečteno 463x
Tipy 1
Poslední tipující: Johny tichošlápek
Komentáře (2)
Komentujících (2)