Odpuštění
Anotace: Název mluví za vše
Odpuštění
Říkáš mi sbohem,
Já tobě nashledanou,
Mám tě rád, ač odkoplas mě stranou,
Nekazím poslední dojem.
Důvod zněl,
- Málo se vidíme, jsme málo spolu
A já jenom říci směl,
Ano – a byl konec rozhovoru.
Slunce, co do chvíle té zářilo,
Krásy veškeré své pozbylo.
Já seděl – neschopen slova,
Ty, čekajíc reakci, neklidná strachem,
Bála ses, že zkusím to znova,
- však mně vše zšedlo prachem.
Po odchodu věděl jsem,
Už nikdy tobě přítomen!
Já…čas obrousil bolesti hrany,
A dřívější fráze – stát se kamarády,
Smysl má
– koneckonců – láska trvá věčně
a tys pořád má známá.
Došlo mi …konečně…
Komentáře (2)
Komentujících (2)