Bozk
Anotace: ...pútnik za branami pier...
Dych v jemnom objatí
pramienka vlasov
a dotyk prebúdzajúci
motýľov
v dobrovoľnom
zajatí tiel
chôdza
po hladine bezvedomia
okolitého sveta
a túžba
byť jazdcom
ovládajúcim opraty
bežiaceho času
kúzlo rozdúchania
žiaru zmyslov
najkrajšími
zimomriavkami
ktoré pľúcam
berú dych
a srdce nútia
bežať šprint
.
.
omračujúce
milovanie pier
.
.
nežný bozk
Přečteno 363x
Tipy 43
Poslední tipující: Házté, Churry, Holis, jedam, Lea Aura, zvířenka, nejsembásník, Zasr. romantik, fab four, Kozoroh 1, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)