Je velice chutná...ale bez těch vysvětlivek,prosím..připadám si jako v kině na Vinetúovi...:-)chci si ty jinotaje a škvírky hledat sama...:-)
17.05.2009 01:30:00 | zvířenka
minidielka nenapíšem ,), ale napíšem že je veľmi chytľavá, a úprimná, opäť, a to osobne si cením!
16.05.2009 04:54:00 | Juraj Hrom
Všichni přede mnou dali za jeden bod, já dávám ST.
Chci vypadat jak pokročilý.
A navíc nedali komentář.
To já jo.
Nejsem pokročilý, jsem jen drzý a namyšlený!
PS:
Vidíte, a zase je tu minidílko, píšu je, aniž chci.
16.05.2009 02:12:00 | Zasr. romantik