Láska
Slnce pokloň sa kráse,
pretože ona mŕtve ohnisko rozpálila.
Mesiac ostaň z ňou stále,
aby pred najhorším bola chránená.
Nech cesta ktorou kráča,
je kvapkami šťastia pokropená,
pretože ona jediná
je viac než zmysel života...
Přečteno 468x
Tipy 4
Poslední tipující: Sleepwalker, bejbyyyy
Komentáře (1)
Komentujících (1)