Kapka
Anotace: takový poslední výkřik...
třpytivá kapka
snáší se k zemi,
padá a padá,
když smutno je mi.
křištálová maličká
světlo se v ní láme,
když koulí se mi po tváři,
zas další šrám tu máme.
je část moře,
co jsem vyplakala,
a mě se ptá,
co jsem udělala.
poradˇ mi, jak vysvětlit
malinkaté kapce,
že už semnou nechceš být?
Nejdejde to tak hladce...
Přečteno 309x
Tipy 6
Poslední tipující: BARBYE, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)