Díky
Díky ti
Otevřela jsi mi oči
Konečně už můžu uzřít naději
A štěstí
I když jen daleko za horizontem
Alespoň vím že existují
Možná nejsou určeny pro mě
Ale samotné povědomí o nich
Mi přináší naději
Přečteno 481x
Tipy 4
Poslední tipující: vílí křídla.., ilona, susana načeva, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)