Lákání
Anotace: ... nemůže být bez dlaní :-)
Pojď se mnou až do vášně hlubin,
vylétni vzhůru nad mraky,
záříš jak v zlatě tmavý rubín,
utápím v touze rozpaky.
Zase Tě lákám do neznáma,
probouzím city tlumené,
nerada procházím se sama,
teď, prosím, neříkej, dnes ne.
Půjdeme cestou sametovou,
ruce i ústa spojí noc,
láska je naší obhajobou,
rozkoš nám ukáže svou moc.
V očích máš záři mléčné dráhy,
úplňkem dvakrát zvětšenou,
tiskneš mě v dlani plné vláhy,
jako kuličku skleněnou.
Přečteno 556x
Tipy 30
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Skalsky Pavel, kroužek, fab four, Mbonita, strašidýlko-střapatý, ziriant, Jarka, labuť, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)