Sny
Anotace: mno myslim, že sem se dostala zase na jinou uroven!Komenty, kritika prosííím!
vcházíš mi do snů...
- potají -
tedˇ, když naděje mi
zmírají.
je to zločin,
že ti patří
snové moji,
když už tři
/týdny/!
je to snad trest
pro mnou lásku?
pak lepší by sis byl
našel si jinou krásku!
snad trápíš mě
ve zlém úmyslu?
zůstat sám
bez rozmyslu!!!
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: BARBYE, Radek.oslov.Šafárik, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)