ZNÁŠ ?
Anotace: ...Liter a má žena.
***
Lásko prokletá
nejsi láskou
nebyla
jinak bych tě neproklínal
jsem posera
láska jsou slova
která se mění
nikoho nemám
nechám si snění
budu ti vyčítat
bezesné chvíle
že už tě nemám
že jsem bez cíle
za to ty můžeš
šla jsi za jiným
asi je lepší
za ptáka se stydím
Co?
Co jsi to říkala
Že blbnu?
To mne jen napadlo
před tebou
nehrál jsem divadlo
ani těm před dobou
však je znáš
byly to lásky před léty
toto je osud náš
doba též
znáš
znáš je i ty
holky z planety
***
Přečteno 446x
Tipy 66
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Barci, PetTulak, sophia92, Rasputin.m, Íá, kuskus pruhovaná, Kubino 2, kroužek, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)