Anotace: (ingrediencie: pridaná je kvapka zauvažovania)
Jakou máme cenu bez lásky?
Osmdesát devět centů, to je cena chemikálií, které se tu jen tak samy potulují.
(ze seriálu MASH) - když jsem četla o té chemii, tohle mi to připomnělo..
Láska je taková přidaná hodnota té chemické reakce :)
18.05.2009 13:47:00 | Hazentla
Ach labutěnka to skvěle vystihla a mi nezbývá, než s ní plně souhlasit, za Tvé dílko samozřejmě ST! Moc se mi líbí, je k zamyšlení.
17.05.2009 22:25:00 | NikitaNikaT.
...všeho trochu je asi zapotřebí, ale s tou svobodou mají pode mnou pravdu :-)
17.05.2009 21:23:00 | Lota
...práca Boha, osudu, náhod, chémie? Svobodně - od každého něco a tobě... ST! A díky za návštěvy a krásná slůvka v komentářích.
17.05.2009 10:54:00 | Kapka
st - svoboda je důležitá - pro všechno...*
17.05.2009 07:22:00 | rybí prdy