Anotace: Balada pro zhudebnění:-) Aneb když nejde zapomenout.
Sbírka: Naděje umírá první
Tak diky za uvitani:-) S tou nadeji-se porad rika ze umira posledni, ale v tomto pripade umrela prvni.Ale o tom zase priste:-)
17.05.2009 20:58:00 | Matty09
Vítej na Literu! :) Dobrá bísnička povedla se ti. Ale přece bych si dovolila v něčem nesouhlasit. A sice v tom, že vím z vlastní zkušenosti, že naděje je vždycky. A zázraky se dějí denně a za blázna, že tomu věřím se nepovažuji :)
17.05.2009 20:05:00 | Anne Leyyd