Hvězda hvězdu si hledá, tak jako láska lásku... snílku vesmírný :o)
23.05.2009 19:19:00 | NikitaNikaT.
Četla jsem si ji nahlas a je krásná... slovenština je pro mě něžný a jemný jazyk a v Tvých básních je...mňam... :o))
18.05.2009 11:54:00 | labuť
Život krutý je - ale Tvá líce ať se jen usměje :) ... zasloužíš jen lásku, děkuji a posílám pohlazení ...
18.05.2009 11:42:00 | toužím.jít.dál
Snít, v oblacích si létat, až ke hvězdám...to umí kouzelně děti. Nám už trošku ztěžkla křídla, ale ještě pořád to zvládáme...vždyť nás tam určitě potkáváš, nebo ne? :o))
17.05.2009 19:16:00 | Lorraine