Anotace: ...na chvíli si to sem schovám,tak mi to pohlídejte...
znova opakuji - úžasná přezdívka, jednou si někdo na nějakém serveru dal přezdívku - vůz plný rohlíků jede Národní třídou - to už jsem vypadl smíchy z křesla...
17.05.2009 21:33:00 | rybí prdy