... Jarní ...
Anotace: někdy je jaro vysvobozením, alespoň pro oči mužů :o) a ideální doba pro zveřejnění je podzim :-) (04/2005)
Sbírka:
Vločky ve vlasech
Dívko krásná, smím znát vaše jméno?
Ne? Pak dovolte mi Vám říkat: "Ženo"
Ach ženo krásná, ženo milá,
kéž bys dnes večer mojí byla.
Tvé nohy krásné bílé,
jsou oku mému milé,
zvlášť když letos byla zima dlouhá,
po křivkách ladných roste moje touha!
Komentáře (8)
Komentujících (8)