Miluji Tě...
Anotace: pro tebe...ty víš :-*
Bylo krásné...
cítit, jak mě hřeješ,
vnímat, jak se chvěješ...
jezdit Ti po zádech ze strany na stranu,
doufat, že tu nejsladší pusu já dostanu...
Chtěla jsem...
být jen v Tvém objetí,
jednou, podruhé, potřetí...
líbat Tě po celém těle,
říct Ti, jak je mi s Tebou skvěle...
Přečteno 1012x
Tipy 48
Poslední tipující: Makula, x.someone.x, Andělská holka, Isquieasuus, paneach, Agniezka, sophia92, ir.is, Giginka, Sýkorka07, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)