S tebou
S tebou jdu
A nikam neodejdu
Ve stejných stopách,
Šlapu v trnových loukách
S tebou sním,
Jaký máš sny vím
Jen já v nich nejsem
Vidíš se před hrůzostrašným lesem
S tebou dýchám,
Svůj vzduch ti předám
Než se rozplyne a ztratí
Mně píchá a dráždí
S tebou sedím
Po vlasech tě hladím
Uzavřeni sami v sobě
Už je to tak, miluju tě
Přečteno 413x
Tipy 6
Poslední tipující: poustevník Jirka, jita.1965, Elisha, al-pacino
Komentáře (3)
Komentujících (3)