Anotace: další z "andělského" období. Někdy naši andělé padají s polámanými křídly, když nám pomáhají. Kdo ale pomůže jim? (6/2004)
moc hezká....andělskou tématiku máš na háku:)..............btw.jsem levnější něž pošta a i spolehlivější co se týče doručení na správnou adresu....:)
22.05.2006 09:07:00 | Ayla
..až spasíš sebe..tak jen tím spasíš svého anděla!!
..až poznáš sebe..tak jen tím vyléčíš ho docela!!
..až najdeš sebe..tak oba zazáříte doběla!!!
27.10.2005 09:07:00 | šuměnka
Jirko taky bych občas chtěla znát odpověď na tyhle otázky..ale nevím jak pomoc andělům..
27.10.2005 08:40:00 | makretka
LitaciLee (Leny) - Někdy andělé obětují opravdu mnoho, jen proto, aby nám se lépe chodilo po tomto světě ... Výborné ... a pravdivé ...
26.10.2005 22:28:00 | LitaciLee