Košile
Oblečená ve tvé košili,
ťapkám tu bosa v tichém bytu,
usnuli jsme snad před chvíli,
promilovali se do úsvitu.
Zbožňuji tyhle vzácné chvíle,
koření pro naše životy,
kdy zabalím se do košile,
celý den jsi v ní voněl Ty.
Lehám si tiše do postele,
cítíš mé tělo na dosah,
Tvé ruce něžně rozechvělé
vybalí z košile můj nach.
Přečteno 453x
Tipy 48
Poslední tipující: Házté, Romana Šamanka Ladyloba, JardaCH, Elza511, NikitaNikaT., Emira, bejbyyyy, Churry, kuskus pruhovaná, jita.1965, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)