Anotace: ...kdo další mě tu nechá a vezme si sebou svůj kousek?
"hořce - na dece" mi nesedí teda - a poslední sloka mi přijde nepřirozeně členěná - nápad a celek se mi líbí, jen bych to maličko "přičísla", znáš mě :o)
17.05.2009 23:31:00 | hanele m.
Pro mne jsou tam hezké některé momenty**
17.05.2009 22:08:00 | rybí prdy