Jak voní láska...
Už vím jak voní láska!
Zeleně po trávě,
kam sedla jsem si,
něž řekla jsem své první..
ano.
Stříbrně po rose,co tu byla..
ráno,
a já byla šťastná.
Fialově po borůvkách
co mlsali jsme v lese.
Duhově po něžných slůvkách
co ani anděl lásky neunese.
Stříbrně pak po paprsku
co posílá nám sluníčko.
A voňavě po tobě,
po TOBĚ mé zlatíčko!!!
Přečteno 703x
Tipy 24
Poslední tipující: Dejfor, PPetrushka, Pevya, Tanzania, co zivot dal i vzal, nejsembásník, bobi bobie, labuť, Psavec, Kapka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)