S úsměvem jsem si taky ku*rva všiml, jak to hezky obcházíš...
Báseň ST! :-))
18.05.2009 20:46:00 | poustevník Jirka
*život není kojná. Nemám zapotřebí lézt někomu do zadku. Chtěl jsem jen říci, že se mne spousta Tvých textů, básní dotýká... Nejsme úplně ve stejném badgetu, protože deset, jedenáct let je dlouhá doba, a pokud budeme věřit tomu detailu, e člověk se učí na průserech, je to sto světelných let. Pokud se budu opírat o informaci, co je ve Tvém profilu, že Jsi třikrát překonal rakovinu, pak bych měl mlčky sklonit hlavu a říci, to je dobře žes tu svini třikrát přemohl.
18.05.2009 00:13:00 | rybí prdy