Co je láska?
Stav tranzu, míchaný s šílenstvím?
Radost snoubená se zlostí?
Nevědomý vědomě citěný?
Láska je přátelství...
Její znásobené poznání...
Jako zbraň může plodit
násilí i milování...
Může zabíjet i tvořit
nový život nebo smrt...
Ale co je důležitější?
Láska! Kde je?
Kde se ukrývá to tajemství?
V tobě, krásko věčnosti?
V mých očích slz už není,
jenom štěstí se v nás mění
na obrazy?
Slova vzpomínek?
Přečteno 501x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, labuť, 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)