Anotace: Co by jsme byli bez své lásky, koho by to bavilo být na všechno sám, na radost a smích, na pláč a nebo starosti..
Ano, pravdivé dílko... ale všecko má rub a líc... přinde na to... na danou situaci, pže všecko je přecik jen o nás... o lidech.
23.05.2009 18:20:00 | NikitaNikaT.