Hospodský žalozpěv
Anotace: Zpívám či zmírám...
Myšlenku na tebe určitě nezabiji,
dokud se v hospodě pořádně neopiji,
tak chlastám jako Dán.
V duchu se ptám: 'Jak to asi skončí?'
hospodský dnes pivo rychle točí,
už nese další džbán.
Ztratil jsem v naší lásku víru,
dštím kolem sebe oheň a síru,
na tebe nadávám.
Konečně se vysvobození blíží,
hlava se motá, oči se mi klíží,
pod stůl se propadám.
Přesto na tebe nemohu přestat myslet,
v hlavě je stále tvůj zvonivý hlas slyšet,
děsně tě postrádám.
Pochopil jsem, že dokud ještě žiji,
myšlenku na tebe určitě nezabiji,
jako vždy prohrávám.
Přečteno 354x
Tipy 6
Poslední tipující: Giginka, Charibeja, Kapka, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)