Anotace: for you...beruško
líbí se mi něco z toho co píšeš, ale nedovedu se přenést přes to, že píšeš jako bys byla ty kluk...to mě nějak odrazuje..ale jinak je to pěkný :)
14.07.2009 13:08:00 | Chašmodský
Doslova jsem si predstavila jak Romeo s Julii tanci v objeti, krasne jsi vystihla dej ve versich.
18.05.2009 20:58:00 | carodejka
Já už nemám slov, budu se pořád opakovat, každá tvoje básnička je moc povedená a pěkná!
18.05.2009 19:51:00 | Haniéčka