Hezké, bohužel znám...Čekání je ubíjející...a pokud člověk ztratí pojem o čase mění se ve věčnost.
02.06.2009 18:06:00 | Lunaric Nathanella
aj ja sa pripojím ku komentáru vzhladom na to že prežívam práve to samé ako ty..ako vy..čakanie a mlčanie je snád to najhoršie čo tá druhá osoba vo vztahu može urobit..bohužial..tak vela štastia vám všetkým..
20.05.2009 09:11:00 | bejbyyyy
Takhle se teď cítím..přeju Ti, aby to čekání netrvalo dlouho..já čekám už přes rok:(
18.05.2009 22:00:00 | Kallkaa