Vznáším se
Anotace: ..přes záda jako pytel brambor :-))
Vznáším se
A ty mě držíš
Je to asi proto
Ze sis mě hodil přes záda
Vznáším se
V takový tý zamilovanosti
Kdy křičíš pomoc
A musíš se pořád smát
Je to parádní pocit
Říkám si
Jen ať mě nepouští
Ať můžu ještě chvíli letět a výskat
Než se budu muset zase postavit
Na vlastní nohy
A nebude nikdo
Kdo by mě nosil na rukou
…..Tak si tu teď snažím výskat
Křičím z balkonu
Na sebe do zrcadla
Křičím do starého hrnce
A chci, aby to bylo jako s tebou
Když křičím a směju se ´jako blázen´
Ted je to jiné a hlavně ne ´jako´
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)