Anotace: nemám co dodat
ta láska pozemská
bolí a trhá
ale taky ukáže cestu
k lepšímu městu
k lásce která nezrazuje
a z každé bolesti se neraduje
k Lásce bez podmínek
co trpělivě čeká až ji budeš chtít poznat a žít
07.06.2009 21:04:00 | Lady L
devítkou ...??? ale fujanec...nic za to nestojí... tedy abych byla přesná nikdo a nic...
27.05.2009 20:36:00 | Nút
Vystřel si raděj ze svého protějšku a sděl mu,že bylo to jen na zkoušku a neuspěl.
/Když už to tak dopadlo/.
23.05.2009 20:18:00 | s.e.n
Zvedni hlavu bude líp,
i když tvé srdce ptoťal šíp,
miluješ toho kdo ten šíp vystřelil?,
tak ptám se zda se o bolest podělil?,
jestli odpověď zní: "jsem na to sama,"
tak vůbec nic neřeší z pistole rána,
..už je to minulost,
rány čas zahojí,
užívej přítomnost,
v hedvábném závoji naděje,
když svět se na tebe usměje,
držím ti palce, buď hodně silná,
snad pomůže ti sdělení- i já nejsem neomylná.
22.05.2009 11:40:00 | Janetee
Bolest co jak poušť pálí, časem se jistě vzdálí, tak žádné prsty na spoušti, i když tě láska opuští.
19.05.2009 13:46:00 | Kapka