Hříšná svůdnost
Jsi kus skály, kterou zdolat není vůbec snadné,
Bůh mi odpusť, že to zkouším pro ty tvary vnadné.
Pro ten pocit, pro tu krásu,pro ten pohled z vrcholu,
Bůh ti odpusť všechny pády, když nelze padat nahoru.
Tvé útesy strmé co slunce zlatem polévá, spouštějí se do propasti,
kde temnota černočerná sama v sobě přežívá...
Bůh jí odpusť...
Komentáře (0)