Vražda
Anotace: Zase poněkud morbidní, takže jako vždy brát s nadhledem a ne tak vážně. jěště jsem nikdy nikoho nezabila:)
Sbírka:
Kniha stížností
Skrz červený závoj se na mě díváš.
Snažíš se mluvit; nevím co říkáš.
Byl to jen momentální nápad,
měla jsem prostě hysterický záchvat.
Pořád mám v uších těch zvuků ozvěnu,
jak jsem ti mlátila hlavou o stěnu.
V pokoji zavřená na ruce dlahu.
Nechápu proč říkají mi vrahu.
Byla jsem v právu a měla zlost,
vždyť stačilo říct, že už máš dost..
Přečteno 320x
Tipy 6
Poslední tipující: Emira, Sýkorka07, Kapka, Hazentla
Komentáře (1)
Komentujících (1)