Anotace: Umírá poslední, což znamená, že někdy umřeme, aniž se nadějeme ...
až se zas jednou rozední..
tak láska přijde v tichém zaklepání
až se zas jednou rozední..
pak vstoupí zlehka..A S NÍ MILOVÁNÍ :O))
27.10.2005 10:43:00 | šuměnka
ä budeme se milovat a mít rádi:) Naděje umírá poslední, ale někomu už umřela dávno ptže není schopen čekat..Hezký!:)
27.10.2005 09:42:00 | makretka