Pomněnky
Ponořil jsem se do hlubiny
modravých očí z pomněnek,
co běžně rostly u pastviny.
Dnes jsou tak vzácné navenek.
Utopil jsem své oči ve studánce
blankytně modrých zorniček.
Krásných jak něžný dopis v schránce.
A žhavých jako ohníček.
Smočil jsem ústa v mělké tůni,
sladce se napil z rudých rtů.
Z květů tvých vlasů nasál sladkou vůni
a chtěl tak zůstat do konce svých dnů.
Přečteno 407x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Kapka, labuť, Zelená okurka
Komentáře (2)
Komentujících (2)