Když se člověk zamiluje...

Když se člověk zamiluje...

Anotace: mám popsat jeho dokonalost?opálenou kůži..čokoládový oči..havraní vlasy,tetování na hřbetu ruky a to jak nebesky voní...

Když naše oči poprví se setkaly,
jako by andělé okolo mne lítali.
Pamatuju si,jak jsi se smál...
Jak už tehdá s mím srdcem sis hrál.
Pak pohybem ruky k sobě sis mne zavolal
a můj anděl z toho štěstím vrávoral.
Dávno nevím co jsi mi povídal,
však stále vidím jak jsi se usmíval.
Číslo na mě ostýchavě jsi si vzal
a pak jsi se týdny neozval...
Když jsme se pak sešli
andělé znovu si nás našli.
A pak do ucha radostí mi zpívali,
když na rozloučenou jsme se líbali.

Od tý doby chci jen Tebe.
Bez tvý vůňe já nevnímám nebe
Když jsi pryč,
chci za Tebou.
Když jsme spolu
chci být navždy tvou jedinou...
Autor urcite.me.neznas, 19.05.2009
Přečteno 635x
Tipy 10
Poslední tipující: Tanzania, PPetrushka, jedam, wigi.sama, Haniéčka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

opravdu Tě ještě neznám...
ale to napravíííííím.
Kouzelně píšeš jen tak dál.Za ST

09.06.2009 12:29:00 | Tanzania

Týdny se neozval a pak se vaši andělé střetli? Tak to bych možná neměla házet flintu do žita..:-)

03.06.2009 13:34:00 | PPetrushka

Ach ano, znám =)

20.05.2009 22:21:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí