S kým spíš?
Anotace: nic moc... to jsem psala na praxi... nudila jsem se a myslela na špatné věci... :-(
Vyšla luna nad lesy,
můj milý šel spát,
co asi teď přeje si,
když nesmíme se znát.
Tvůj spánek znám,
je poklidný
a že spíš sám
mne uklidní.
Však jednou,
až budeš spávat s ní,
tou prázdnotou
mé srdce se rozlomí.
Té doby se dožít nechci,
bez tebe už nemohu žít,
klidně ti dám všechno přeci,
nebudu tě už nikdy mít!
Přečteno 449x
Tipy 1
Poslední tipující: 11prdelka
Komentáře (0)