Mít tě na dosah
Letmým pohledem jsem tě uzřela,
tak vzdálený, tak nedotknutelný
pro mne jsi,
pro tvůj dotyk, tvůj polibek
bych zemřela.
Já jsem ti však lhostejná,
ba víc,
jsem ti k smíchu.
Stojím před tvým zrakem a
říkám ti fráze obecné,
uvnitř však křičím ...
...chci něco víc,
ale ty to neslyšíš,
je to ve mně ztracené,
pro tebe já nejsem
žádný svůdce k hříchu.
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: bejbyyyy, Matty09, Zelená okurka
Komentáře (2)
Komentujících (2)