Anotace: Co vše dokáže stesk, tady jsem třeba ukázala jak stesk dokáže, abych znovu psala.... :))
Moc pěkné, Yenn, a co se týče stesku, musím s tebou souhlasit. Já teď, v relativně klidném období svého života nejsem schopen vyplodit nic, zatímco ve chvílích, kdy mi bylo na nic, se to hnalo samo ;-) Díky za příjemné počtení :-)
22.05.2009 18:34:00 | Elwig