Lásko!
Lásko, tys přišla,
mne snažíš se
spoutat.
Ten čas, mi už
vypršel,
kdy šelesty na srdci
rozum mi braly.
Už nech mně být,
čas nevrátíš,
chci mít svůj klid
a žádné lásky
čáry.
Lásko, ty odcházíš?
Mně za oknem
poteměl se den.
Prázdno a ticho
zůstalo tu.
A v noci
těžký bude sen.
Neblázni, zůstaň,
co zbude bez Tebe,
prosím lásko,
spoutej mne.
Přečteno 460x
Tipy 19
Poslední tipující: NikitaNikaT., jita.1965, Tacca, labuť, Emira, Květka Š., slanina, Anastacia-Jane, Psavec, Házté, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)